Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Sairilan koulu sijaitsee Visulahden matkailukeskuksen naapurissa noin kuusi kilometriä Mikkelin keskustasta. Oppilasalueeseen kuuluu sekä perinteistä maaseutumaisemaa että taajama-aluetta. Koulussa annetaan perusopetuksen lisäksi esiopetusta, joka kuuluu hallinnollisesti Peitsarin päiväkotiin.
Koulun tilat ovat turvalliset, viihtyisät ja toimivat. Koulussa on tavallisten opetustilojen lisäksi kirjasto. Koulun rakennettuun ympäristöön kuuluu piha leikkialueineen. Koulun alapihalla on kenttä ja talvisin jääalue. Koulun välittömässä läheisyydessä on valaistu 1600 metriä pitkä hiihto- ja kuntorata.
Sairilan koulussa lapsi oppii ympäristössä, joka on turvallinen, kunnioittava ja kannustava. Koulun arjessa oppilas kohdataan aina yksilönä vahvuudet huomioiden ja häntä kohdellaan tasapuolisesti. Monipuolisen, laadukkaan ja ajassa mukana olevan kasvatus- ja opetustyön kivijalkana on avoin ja rakentava yhteistyö kotien kanssa. Lapsi saa koulussa perustaidot ja -tiedot opiskelua, sosiaalista kanssakäymistä ja arkea varten.
Koulun on liikuntasali (242 neliömetriä) on vuokrattavissa myös iltaisin. Iltakäytön vuorot jakaa liikuntatoimi. Muusta varauksesta vastaa rehtori.
Sairilan koulussa ei ole tukioppilastoimintaa mutta kummioppilastoimintaa on.

Käyntitiedot

Joki-Sairilantie 2
50180 Mikkeli

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

kouluterveydenhoitaja

+358 40 656 7333

Rehtori, Olli Manninen

044 794 4948

Verkkoasiointi

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut