Siirry sisältöön

Mikkelin keskussairaalan monitoimijapäivystys toimii vuorokauden ympäri ja vastaa alueensa potilaiden akuuttihoidosta. Päivystys on jaettu yleislääketieteen, operatiiviseen -ja konservatiiviseen prosessiin. Monitoimijapäivystyksessä työskentelee myös mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat, lastensairaanhoitaja, fysioterapeutti, farmaseutti sekä sosiaali- ja kriisipäivystäjät.

Päivystyksen yleislääketieteen erikoisalalla on sekä YLE- että Lapsi-potilaita. Lastentautien erikoisalan Lapsi-potilaita hoitaa lastenlääkäri, kirurgiset lapsipotilaat hoitaa kirurgian etupäivystäjä.

Päivystykseen tullaan puhelimessa tapahtuvan hoidontarpeen arvioinnin perusteella, ensihoidon tuomana tai äkillisessä tilanteessa tulemalla suoraan päivystykseen. Potilaat hakeutuvat päivystykseen suoraan kotoa, palvelutaloista, kotihoidon piiristä tai laitoksista.

Meillä voit päivystää sopimuksen mukaan, joko viikoittain, kuukausittain tai satunnaisesti, kaikki nämä, on sovittavissa olevia asioita. Toimintamme on hyvin joustavaa ja olemme enemmän, kuin valmiita ottamaan juuri Sinut osaksi meidän huippu tiimiä!

Kysy lisää ja nappaa paikkasi päivystyksen tiimistä:

Sini Miettinen

palvelusihteeri

puh. 040 359 7828

sini.miettinen@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 15.2.2024