Siirry sisältöön
Uutiset

Fysioterapian chatin aukioloaika laajenee 12. helmikuuta

Julkaistu: 7.2.2024, klo 13:01

sairaanhoitaja työpöydän ja tietokoneen ääressä kädet näppäimistöllä
Laura Reinikainen on yksi chatissa vastaavista Eloisan fysioterapeuteista

Etelä-Savon hyvinvointialueen fysioterapian chat-palvelu on asiakkaalle maksuton ja käytettävissä koko Eloisan alueen asukkaille Sulkavaa lukuun ottamatta.

Fysioterapian chat-palvelun tavoitettavuus parantuu 12. helmikuuta alkaen. Chatin aukioloaika lähes tuplaantuu, kun chat-fysioterapeutin tavoittaa arkisin maanantaista perjantaihin klo 9–11.

– Chat on matalan kynnyksen palvelua. Asiakas saa suoraan yhteyden fysioterapeuttiin ja voi saada avun vaivaansa nopeasti, kertovat fysioterapeutit Eveliina Leinonen ja Leena-Pauliina Silvennoinen.

Fysioterapian chatissa voi kysyä neuvoa liikkumiseen, päivittäiseen toimintakykyyn tai tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyvissä asioissa. Fysioterapeutti voi antaa tietoa myös alueen liikunta- ja terveyspalvelutarjonnasta ja ohjata tarpeen mukaan oikean palvelun pariin.

Chatissa voi kysyä neuvoa myös tavallisimpiin apuvälinepalveluihin liittyen, sekä varata tai perua ajan sosiaali- ja terveysasemien fysioterapiaan. Tarvittaessa fysioterapeutti voi ohjata myös toiselle chat-ammattilaiselle.

Chat löytyy Eloisan nettisivuilta etelasavonha.fi oikean alanurkan ikonista. Lisätietoa kaikista chatin palveluista voi lukea sivulta etelasavonha.fi/chat.