Siirry sisältöön

Palvelutalo Helminauha tarjoaa ikäihmisille kohdennettua ympärivuorokautista asumista sekä jaksohoitoa. Helminauhassa on 39 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa (Toivola, Harjulan alakerta ja Harjulan yläkerta), 2 jaksohoitopaikkaa sekä 1 kriisipaikka.

Yksikössä toimii moniammatillinen henkilökunta, joka koostuu sairaanhoitajista, lähi- ja perushoitajista, hoiva-avustajista sekä fysioterapeutista.

Toimintamme tavoitteena on asukkaiden laadukas, turvallinen ja virikkeellinen elämä kodinomaisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Tarjoamme toimintakykyä ylläpitävää hoitoa ja hoivaa: asukas osallistuu voimavarojensa mukaan päivittäisiin askareisiin saaden kuitenkin riittävää sanallista ja toiminnallista ohjausta. Hoito ja hoiva perustuvat asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jonka nimetty omahoitaja tekee yhdessä asukkaan ja omaisen kanssa.

Pitkäaikaisasumisessa asiakkaalla on käytettävissään yhden hengen huone, joka sisältää wc-/suihkutilan. Kaikissa huoneissa on vakiovarusteena sähkösäätöinen sänky ja yöpöytä. Yhteisessä käytössä on sauna ja oleskelutila television katselemiseen, sekä virkistyshetkiin.

Jaksohoidon tavoitteena on tukea kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista, sekä tarvittaessa tarjota paikka kuntoutumiselle ja toimintakyvyn ylläpitämiselle ennen kotiin tai pitkäaikaispaikkaan siirtymistä. Jaksohoidon huone on kahden hengen huone, jossa wc-/suihkutila ja sähkösäätöiset sängyt, yöpöytä, sekä televisio.

Kriisipaikka tarjoaa turvallisen ympäristön äkillisen kriisin kohdatessa.

Käyntitiedot

Puutarhatie 3
58500 Savonlinna

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Harjulan alakerta, 24/7

+358 44 417 2172

Harjulan yläkerta, 24/7

+358 44 417 2500

Palvelutalon esimies, virka-aikaan

+358 44 417 2501

Vastaava sairaanhoitaja

+358 44 417 2184

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut