Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Puumalan palvelukeskuksessa on yhteisöllistä ja ympärivuorokautista asumista sekä jaksohoitoa. Meillä on yhteensä 45 asiakaspaikkaa.

Yhteisöllistä asumista järjestetään Tupasvillassa ja ympärivuorokautista palveluasumista Poukamassa ja Rantakodissa. Koivurannassa järjestetään asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko yhteisöllistä- tai ympärivuorokautista hoivaa.

Jaksohoito yksikkö tarjoaa lyhytaikaista ympärivuorokautista hoivaa ja se sijaitsee Poukaman ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikön kanssa samoissa tiloissa.

Puumalan palvelukeskuksessa työskentelee moniammaltillinen henkilöstö, johon kuuluu palveluesimies, sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä fysioterapeutti. Toimimme myös oppisopimusopiskelijoiden ja työssäoppijoiden opiskeluympäristönä.

Palveluasumisen tavoitteena on luoda kodinomainen ja turvallinen asuminen asiakkaalle toimintakykyä ja osallisuutta tukien ja ylläpitäen. Asiakas huomioidaan kaiken toiminnan lähtökohtana.

Jaksohoidon tavoitteena on tukea kotona-asumista ja mm. omaishoitajien jaksamista. Tarjoamme tarvittaessa turvallisen paikan kuntoutumiselle ja toimintakyvyn ylläpitämiselle ennen pitkäaikaiseen asumiseen siirtymistä.

Asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi Puumalan palvelukeskuksen ovet ovat aina lukitut. Ovilla on ovikellot ja puhelinnumerot yksiköihin.

Puumalan palvelukeskuksessa vakituisesti asuvilla asiakkailla on käytössään oma yhden hengen asuinhuoneisto, jossa on oma tai toisen huoneen kanssa jaettu wc-/suihkutila. Jaksohoidossa on sekä yhden- että kahden hengen huoneita. Asiakkaiden käytössä on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, sekä iso yhteinen aulatila, jossa järjestetään erilaista virkistystoimintaa. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi saunaa sekä suojaisa, aidattu sisäpiha-alue sekä iso katettu parveke Poukama-yksikön yhteydessä.

Käyntitiedot

Kenttätie 24
52200 Puumala

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Asumispalveluyksikön esimies, virka-aikaan

+358 40 047 9601

Jaksohoito, 24/7

+358 50 071 2788

Rantakoti, 24/7

+358 40 823 0478

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut