Siirry sisältöön

Rinnehovin asumispalveluyksikkö tarjoaa ikääntyneille asiakkaille yhteisöllistä ja ympärivuorokautista pitkäaikaista asumista sekä jaksohoitoa. Rinnehovissa on 4 yhteisöllisen asumisen paikkaa, 23 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa sekä 2 jaksohoitopaikkaa ja yksi kriisipaikka.

Rinnehovi tuottaa asiakkailleen yhteisöllisen sekä ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluita pitkäaikaishoivaa ja jaksohoitoa tarvitseville. Tarjoamme ikääntyneille asumisen tukipalveluita, hoitoa- ja huolenpitoa ympärivuorokautisen palveluasumisen kodinomaisessa ympäristössä. Yksikössä toimi moniammatillinen henkilöstö, joka koostuu lähi- ja perushoitajista, sairaanhoitajista, sosionomista sekä hoiva-avustajista. Pyrimme yhdessä luomaan mielekkään ja osallistavan arjen asiakkaillemme heidän toiveitaan kuunnellen.

Pitkäaikaisasumisessa asiakkaalla on käytettävissään yhden hengen huone, joka sisältää wc:n. Kaikissa huoneissa on vakiovarusteena sähkösäätöinen sänky ja yöpöytä. Yhteisessä käytössä on sauna ja oleskelutila television katselemiseen, sekä virkistyshetkiin.

Jaksohoidolla tavoitteena on tukemaan kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään. Jaksohoitopaikoilla toteutetaan hoitoa omaishoitajan vapaapäivinä ja tuetaan kotona asuvan henkilön toimintakykyä ja kuntoutumista tilapäisissä tai luonteeltaan pysyvimmissä toimintakyvyn laskun tilanteissa. Jaksohoitoon liittyy aina yksilöllinen palvelutarpeen arvio ja ohjaus. Jaksohoidon huone on kahden hengen huone, jossa on wc sekä sähkösäätöiset sängyt ja yöpöytä. Lisäksi käytössä on sauna sekä oleskelutila television katselemiseen ja virikehetkiin.

Rinnehovissa tavoitteenamme on asiakkaan fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen, asiakkaan ohjaaminen hänelle soveltuviin palveluihin palvelujärjestelmässä, asiakaslähtöinen palvelu ja hoitotoimintakyvyn eri vaiheissa sekä arvokas kuolema. Asiakkaan omatoimisuutta tuetaan kaikissa arjen toiminnoissa. Omatoimisuutta tuetaan arjessa mahdollisuuksien mukaan kuntouttavan työotteen avulla.

Käyntitiedot

Punakiventie 3
19430 Pertunmaa

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Hoitajat/Kissankello 24/7

+358 50 314 5861

Hoitajat/Vaskikello, 7-21

+358 40 082 2793

Esimies, virka-aikaan

+358 40 359 9521

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut