Siirry sisältöön

Saimaanharjun palvelukeskus tarjoaa ikääntyneille asiakkaille ympärivuorokautista pitkäaikaista asumista sekä jaksohoitoa. Saimaanharjussa on 28 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa (Kaisla, Lumme, Siltala), sekä 12 jaksohoitopaikkaa (Kuusikko).

Saimaanharjun palvelukeskuksen toiminnan tavoitteena on tarjota asiakkaille turvallista, toimintakykyä ylläpitävää, sekä kodinomaista asumista. Yksikössä toimi moniammatillinen henkilöstö, joka koostuu lähi- ja perushoitajista, sairaanhoitajista, geronomista, fysioterapeutista sekä hoiva-avustajista. Pyrimme yhdessä luomaan mielekkään ja osallistavan arjen asiakkaillemme heidän toiveitaan kuunnellen.

Jaksohoidon tavoitteena on tukea kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista, sekä tarvittaessa tarjota paikka kuntoutumiselle ja toimintakyvyn ylläpitämiselle ennen kotiin tai pitkäaikaispaikkaan siirtymistä. Jaksohoidon huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa wc-/suihkutila ja sähkösäätöiset sängyt, yöpöytä, sekä televisio.

Pitkäaikaisasumisessa asiakkaalla on käytettävissään yhden hengen huone, joka sisältää wc-/suihkutilan. Kaikissa huoneissa on vakiovarusteena sähkösäätöinen sänky ja yöpöytä. Yhteisessä käytössä on sauna ja oleskelutila television katselemiseen, sekä virkistyshetkiin.

Käyntitiedot

Väänäsenpolku 4
50700 Mikkeli

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Hoitajat 24/7

+358 44 794 4041

Virka-aikaan esihenkilö

+358 40 359 7346

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut