Siirry sisältöön
Palveluseteli-infot 2023

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa järjestää palveluseteli-infotilaisuudet ke-to 15.-16.11.2023. Infotilaisuudet on tarkoitettu palvelutuottajiksi hakeville ja palvelutuottajina toimiville. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia.

Yleistä palveluseteleistä

Palveluseteli on vaihtoehtoinen tapa järjestää hyvinvointialueen järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja.

Palvelusetelipalvelut - tietoa yrittäjille

Palveluntuottajaksi hakeutuminen tai ilmoittautuminen edellyttää yrityksen rekisteröitymistä palse.fi-portaaliin. Tutustu Etelä-Savon hyvinvointialueen palvelusetelin piirissä oleviin palveluihin Palse.fi portaalin kautta.

Hae palvelutuottajaksi

Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti kuinka hakea palvelusetelipalveluntuottajaksi. Palvelutuottajia pyydetään tutustumaan huolellisesti Palvelusetelin sääntökirjan yleiseen osaan sekä huolehtimaan hakemukseen vaaditut liitteet.

Palveluntuottajan velvoitteet

Velvoitteet koskevat yritystä / yrittäjänä toimivaa palvelusetelituottajaa.

Toimitettavat asiakirjat - palvelusetelituottajat

Palvelusetelituottajien tulee toimittaa seuraavat asiakirjat. Nämä koskevat niin palvelusetelituottajiksi hakevia kuin jo toimivia palvelusetelituottajia.

Yritys joka toimii palvelusetelituottajana

Seuraavat asiat koskevat yrityksiä / yrittäjiä jotka toimivat palvelusetelituottajina.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.